Satsaa ilmanvaihtoon! Palvelemme Kauttualla ja Satakunnassa

Kysy lisää ilmastointipalveluista!
Työkalu-ikoni

Toimiva ilmanvaihto kuuluu asumismukavuuden peruspilareihin. Kauttuan LVI-piste Oy suunnittelee, asentaa ja huoltaa ilmanvaihtojärjestelmiä Kauttualla ja koko Satakunnassa. Saat kauttamme ilmanvaihtosuunnitelmat, laadukkaat ilmanvaihtolaitteet sekä niiden asennukset. Mikäli ilmanvaihtosi pettää, kutsu meidät apuun! Palvelemme tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla.

Hyvä ilmanvaihto – terveellinen koti

Ilmanvaihtojärjestelmät ovat erikoisosaamistamme. Pitkän kokemuksemme ansiosta olemme asiantuntijoita ilmanvaihtojärjestelmien suunnittelussa ja asennuksissa. Luomme sinulle kodin, jossa on hyvä olla ja hengittää.


Erilaiset tilat vaativat erilaisia ilmanvaihtoratkaisuja. Me tiedämme, minkälainen ilmanvaihto toimii parhaiten juuri sinun kodissasi. Palvelemme mielellämme myös yrityksiä, sillä esimerkiksi työ- ja liiketiloissa hyvä ilmanvaihto on ensisijaisen tärkeää.
Tarjoamme ilmanvaihtoratkaisuja sekä rakenteilla oleviin tiloihin että jo olemassa oleviin koteihin. Saat kauttamme tarvittaessa myös lämmitysjärjestelmät.

Lue myös lämpöpumpuistamme

Satsaa luotettavaan LVI-urakoitsijaan

Etsitpä sitten täysin uuden ilmanvaihtojärjestelmän tekijää tai olemassa olevan järjestelmän huoltajaa tai päivittäjää, kutsu meidät apuun! Palvelemme ilmanvaihtoasioissa kaikenlaisissa tilanteissa.
Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Arvioimme tilanteesi ja annamme hinta- sekä aikatauluarvion työstä. 


Laitamme ilmanvaihtosi kuntoon ennen kuin huomaatkaan! Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman nopealla aikataululla. Työskentelemme Kauttualla ja kaikkialla Satakunnan alueella.

Yhteydenotto-ikoni

Älä kärsi huonosta sisäilmasta, vaan tilaa meiltä toimiva ilmanvaihtojärjestelmä!

Ota yhteyttä