Ilmalämpöpumput

Laadukkaat ilmalämpöpumput asennettuna Kauttualle ja kaikkialle Satakuntaan

Kauttuan LVI-piste Oy myy laadukkaiden merkkien ilma- ja maalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput. Kauttualle sekä muualle Satakunnan alueelle. Jos harkitset lämpöpumpun hankintaa, ota meihin yhteyttä! Autamme sinua valitsemaan sopivan ilma- tai maalämpöpumpun juuri sinun kotisi tai yrityksesi tarpeisiin. Hoidamme halutessasi myös laitteen asennuksen ja huollot.

Sijoita ilmalämpöpumppuun – säästät heti!

Rahastosäästäminen voi tuntua helpolta ratkaisulta, mutta sen kannattavuutta joutuu usein odottamaan pitkään, kun taas ilmalämpöpumppuun sijoittamisesta hyödyt heti. Kun harkitset mihin sijoitat pääomaasi, pysähdy hetkeksi miettimään hitaan rahastosäästämisen ja välittömän tuoton välillä.

Ilmalämpöpumppuun investoidun pääoman vuosituotto ylittää helposti 30 %, mutta voit saavuttaa jopa 50 % tuoton, varsinkin jos talosi lämmityskulutus ovat suuret. Unohda siis rahastosäästäminen ja aloita säästäminen ilmalämpöpumpulla nyt!

Huomattavat säästöt

Ilmalämpöpumpulla lämmität kotisi edullisesti. Laite hyödyntää ulkoilmassa olevaa energiaa jopa kylmillä pakkasilla ja kerryttää näin säästöjä suuren osan lämmityskaudesta. Öljy- tai suorasähkölämmitteisen asunnon lämmityskustannukset vähenevät jopa yli 50 prosenttia.

Aina sopiva lämpö

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää huoneilman tasaisesti ja miellyttävästi ilman vedontunnetta. Pakkasista tai helteistä riippumatta kodissasi on aina sopiva lämpötila!

Ekologinen lämmitysmuoto

Ilmalämpöpumppu käyttää ulkoilmassa olevaa, luonnon omaa lämpöenergiaa. Sen avulla lämmität kotisi vähemmällä energiankulutuksella ja vähennät ympäristön kuormitustasi.

Miksi Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu?

  • Kestävää laatua maailman johtavalta lämpöpumppuvalmistajalta
  • Suomen suosituin
  • Energiatehokas ja tutkitusti Suomen oloihin sopiva (ks. VTT:n testiraportit)
  • Kaunis, moderni muotoilu
  • Lähes äänetön
  • Uusi ympäristöystävällinen kylmäaine R32
  • Kattava takuu
  • Varaosia saatavilla koko laitteen elinkaaren ajan
  • Ammattitaitoiset asennus- ja huoltoliikkeet ympäri Suomen.

Autamme parhaan ilmalämpöpumpun valinnassa

Kauttuan LVI-piste Oy:n kautta saat kattavan valikoiman LVI-alan tuotteita sekä kaikki tarvitsemasi LVI-palvelut. Taidamme kotien ja liiketilojen ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmien suunnittelun, ja kauttamme saat myös omiin tarpeisiisi sopivan ilma- tai maalämpöpumpun. Kerro meille tarpeesi, ja me tarjoamme tarvittavat ratkaisut!

Jos et tiedä, onko maa- vai ilmalämpöpumppu parempi valinta yrityksesi tai kotisi tarpeisiin, me opastamme sinua mielellämme lämpöpumppujen saloihin. Oikeanlainen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmä auttaa tekemään kodistasi tai liiketilastasi toimivan ja viihtyisän. Voit myös säästää sähköä tekemällä energiatehokkaan lämpöpumppuvalinnan.

Lue lisää LVI-palveluistamme

Ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu?

Lämpöpumppu on parhaimmillaan todella energiatehokas valinta kodin lämmittäjäksi. Ilma- ja maalämpöpumppu voivat olla joko kodin päälämmönlähteitä tai tehokkaita lisälämmönlähteitä jonkin muun lämmitysjärjestelmän ohella. Ilmalämpöpumppu on kuumina kesäkuukausina myös tehokas kodin viilentäjä.

Se, kannattaako kotiin hankkia ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu, riippuu mm. lämmitettävän tilan koosta, rakenteesta ja sijainnista. Maalämpöä hyödyntävissä kodeissa on oltava mahdollisuus kaivon poraamiseen.

Ota meihin yhteyttä, niin selvitämme ripeällä aikataululla, minkälainen lämpöpumppu istuu juuri sinun kotiisi.

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset lämpöpumput paitsi tukikohdassamme Kauttualla, myös muualla Satakunnassa. Kysy lisää!

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön asennusta. Mies mittaa paineet.
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön asennusta mökille

Gree-ilmalämpöpumppu meiltä asennettuna.  

GREE on maailman suurin lämpöpumppujen valmistaja. Joka kolmas maailmanlaajuisesti myyty ilmastointilaite onkin GREE:n valmistama.

Mallistostamme löydät niin viilentävät ja lämmittävät ilmalämpöpumput, energiatehokkaat ilma-vesilämpöpumput kuin kesäkaudella helpotusta tuovat ilmastointilaitteetkin.

GREE:n lämpöpumput sekä ilmastointilaitteet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia, toimintavarmoja ja kestäviä. Mallistosta löytyy tehokkaita lämpöpumppuja suurempiin kiinteistöihin, sekä hieman pienempiä esimerkiksi autotalleihin ja muihin pienempiin kohteisiin.

Lämpöpumppu kohentaa asumismukavuuttasi. Kysy lisää pumpuista Kauttuan LVI-piste Oy:ltä!

pyydä tarjous
Lataa esitteemme tästä
Kuluttajaesitteen kansikuva

LVI-palvelut koteihin.
Lataa pdf.

Esitteen kansikuva

LVI-palvelut yrityksille.
Lataa pdf.

pyydä tarjous

Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumppuja laajasti koko Satakunnan alueella:
Eura, Eurajoki, Säkylä, Rauma, Köyliö, Lappi, Yläne, Kokemäki, Harjavalta, Laitila

Kauttuan LVI-Piste

Toritie 8
27500 Kauttua

Pyydä tarjous

Vikapäivystys

Päivystämme LVI-ongelmien varalta 24/7!

Katso lisää

Ota yhteyttä

040 657 3337
kati@kauttuanlvi.fi

Yhteystiedot

Myymälä

Ma - Pe 07:00 - 17:00
La 10:00 - 13:30

Huom. Lauantaina 30.3. suljettuna

Katso tarjoukset
Tietosuojaseloste