Aurinkosähkö-
järjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmät suoraan varastosta

Voimme toimittaa ja asentaa aurinkosähköjärjestelmän jopa 4 -6 viikon sisällä tilauksen hyväksymisestä.

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi. Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi. Uusi lakimuutos mahdollistaa myös taloyhtiössä tuotetun aurinkosähkön hyödyntämisen nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja.

Aurinkosähköjärjestelmä on turvallinen sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–15 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

Aurinkovoimala muuttui kannattavammaksi myös taloyhtiöissä, kun Työ- ja elinkeinoministeriössä valmisteltu lainsäädännön muutos tuli voimaan vuoden 2021 alussa. Taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää kiinteistössä tuotettua ja kulutettua aurinkosähköä aiempaa helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja. Lainsäädäntömuutoksen myötä myös aurinkovoimaloihin sijoitetun pääoman saa aikaisempaa nopeammin takaisin.

Lue myös sähkötyö-palveluistamme

Todistetusti kestävät, Suomen oloihin sopiviksi testatut aurinkopaneelit

Olemme testanneet aurinkopaneelimme Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkosähköjärjestelmien komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta.

Markkinoiden pisimpiin kuuluvat takuut

Osoituksena tuotteiden korkealaatuisuudesta ja kestävyydestä maahantuomiemme aurinkosähköjärjestelmien valmistajat antavat tuotteilleen jopa 30 vuoden lineaarisen tuottotakuun ja 25 vuoden tuotetakuun.

Koko aurinkosähköjärjestelmä vaivattomasti yhdestä paikasta

Meiltä saat kaikki, mitä tarvitset aurinkosähkön tuottamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmän perustamiseen, ruuveja ja muttereita myöten. Järjestelmän asentamisesta vastaavat Scanoffice Aurinkopartnerit ovat kokeneita alan ammattilaisia.


Aurinkoenergiatuotteet asennettuna Satakunnassa. Soita meille!

pyydä tarjous

Kauttuan LVI-Piste

Toritie 8
27500 Kauttua

Pyydä tarjous

Vikapäivystys

Päivystämme LVI-ongelmien varalta 24/7!

Katso lisää

Ota yhteyttä

040 657 3337
kati@kauttuanlvi.fi

Yhteystiedot

Myymälä

Ma - Pe 07:00 - 17:00
La 10:00 - 13:30

Katso tarjoukset
Tietosuojaseloste