Ilma-vesilämpöpumput

Parhaat ilma-vesilämpöpumput kauttamme Kauttualle ja kaikkialle Satakuntaan

pyydä tarjous

Mitsubishi Electric – Suomen suosituin lämpöpumppumerkki

Ilma-vesilämpöpumppu energiatehokkaaseen lämmöntuottoon

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumpun älykäs lämmitysjärjestelmä ja muut tekniset ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden.

Ecodanilla lämmität myös tarvitsemasi käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella. Säästät satoja euroja ja nostat merkittävästi asumisen tasoa.

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoja, joista löytyy sopiva kokonaisuus sinunkin kotiisi.

Lue lisää LVI-palveluistamme

Suuret säästöt

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumppu käyttää portaatonta invertteritekniikkaa. Laite tuottaa energiaa tarkalleen sen määrän, joka rakennuksen lämmityskäyttöön tarvitaan. Säästät paljon, koska Ecodan R32 tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen.

Tehokas lämmitys kovillakin pakkasilla

Ecodan R32 -ilmavesilämpöpumpulla lämmität suurella lämpöteholla myös kylmillä keleillä. Osa malleista on varustettu Mitsubishi Electricin ainutlaatuisella Zubadan-tekniikalla, jonka ansiosta laite tuottaa tehokkaasti lämpöä jopa -28 asteen ulkolämpötilassa.

Reilusti lämmintä käyttövettä

Ecodan R32:lla lämmität myös tarvittavan käyttöveden suurimmalla mahdollisella hyötysuhteella, mikä tuo uudenlaista mukavuutta asumiseen. Käytettävissä on 40-asteista käyttövettä yhtäjaksoisesti jopa 290 litraa.

Miellyttävän tasainen lämpötila

Mitsubishi Electricin automaattinen sopeutustoiminto mittaa jatkuvasti huoneen lämpötilaa. Lämpöä kuluu vain tarpeen mukaan, ja huoneen lämpötila pysyy tasaisena. Muutokset haluttuun lämpötilaan onnistuvat vaivattomasti helppokäyttöisellä kaukosäätimellä.

Puhdasta lämpöenergiaa

Ecodan R32 hyödyntää ulkoilman puhdasta energiaa talosi lämmittämiseen. Se tuottaa yhdellä kilowatilla sähköä jopa viisi kilowattia puhdasta lämpöenergiaa. Laite käyttää uutta ympäristöystävällistä R32-kylmäainetta, jonka GWP (Global Warming Potential) on alle kolmasosa aiempien kylmäaineiden GWP-arvoista.

Kompakti ja hiljainen sisäyksikkö sopii tilaan kuin tilaan

Mitsubishi Electric Ecodan R32 -sisäyksikkö on pienikokoinen, vain 1,6 metriä korkea, joten se sopii hyvin myös matalaan tilaan. Sisäyksikkö sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa lämmintä käyttövettä.

Laite on myös miellyttävän hiljainen, joten voit sijoittaa sen vaikka kodinhoitohuoneeseen.

Ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu?

Lämpöpumppu on parhaimmillaan todella energiatehokas valinta kodin lämmittäjäksi. Ilma- ja maalämpöpumppu voivat olla joko kodin päälämmönlähteitä tai tehokkaita lisälämmönlähteitä jonkin muun lämmitysjärjestelmän ohella. Ilmalämpöpumppu on kuumina kesäkuukausina myös tehokas kodin viilentäjä.

Se, kannattaako kotiin hankkia ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu, riippuu mm. lämmitettävän tilan koosta, rakenteesta ja sijainnista. Maalämpöä hyödyntävissä kodeissa on oltava mahdollisuus kaivon poraamiseen.

Ota meihin yhteyttä, niin selvitämme ripeällä aikataululla, minkälainen lämpöpumppu istuu juuri sinun kotiisi.

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset lämpöpumput paitsi tukikohdassamme Kauttualla, myös muualla Satakunnassa. Kysy lisää!

Ilma-Vesilämpöpumppu kohentaa asumismukavuuttasi. Kysy lisää pumpuista Kauttuan LVI-Piste Oy:ltä!

pyydä tarjous
Lataa esitteemme tästä
Kuluttajaesitteen kansikuva

LVI-palvelut koteihin.
Lataa pdf.

Esitteen kansikuva

LVI-palvelut yrityksille.
Lataa pdf.

Kauttuan LVI-Piste

Toritie 8
27500 Kauttua

Pyydä tarjous

Vikapäivystys

Päivystämme LVI-ongelmien varalta 24/7!

Katso lisää

Ota yhteyttä

040 657 3337
kati@kauttuanlvi.fi

Yhteystiedot

Myymälä

Ma - Pe 07:00 - 17:00
La 10:00 - 13:30

Katso tarjoukset
Tietosuojaseloste