Maalämpöpumput

Parhaat maalämpöpumput asennettuna Kauttualle ja kaikkialle Satakuntaan

pyydä tarjous

Mitsubishi Electric – Suomen suosituin lämpöpumppumerkki

Maalämpö uudiskohteeseen – talonrakentajien suosikki

Maalämpöpumppu on suosituin omakotitalorakentajien valitsema lämmitysmuoto. Se on taloudellisesti järkevä investointi, ympäristön kannalta vastuullinen valinta sekä huoleton ja vaivaton käyttää. Maalämpöpumppu myös nostaa kotisi arvoa.

Rakennusvaiheessa maalämpöpumpun hankinta on helppoa, kun poraus- ja asennustyöt hoituvat muiden rakennustöiden ohella. Ylimääräistä rahaa tai aikaa ei myöskään kulu vanhan lämmitysjärjestelmän purkuun.

Maalämpö vanhaan taloon – kodin energiaremontti kannattaa

Maalämpöpumppu sopii hyvin myös vanhan lämmitysjärjestelmän korvaajaksi. Maalämpöpumpulla lämmität kodin ja käyttöveden maaperän puhtaalla energialla. Pitkäikäisyys, varmatoimisuus ja edulliset käyttökustannukset tekevät maalämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

Lue lisää LVI-palveluistamme

Eniten säästöjä

Maalämpöpumppu tuo eri lämmitysmuodoista selvästi suurimmat säästöt lämmityslaskuun. Voit säästää jopa 80 % verrattuna öljylämmitykseen tai sähkölämmitykseen.

Varmuutta pitkälle tulevaan

Maalämpöpumppu on varmatoiminen ja vaivaton lämmitysmuoto, joka vaatii hyvin vähän huoltoa. Oikein mitoitettu ja asennettu maalämpöpumppujärjestelmä lämmittää kotisi jopa yli 20 vuoden ajan.

Puhdasta energiaa

Maalämpöpumpulla lämmität energiatehokkaasti ja ekologisesti hyödyntäen maan omaa uusiutuvaa lämpöenergiaa. Vaihtamalla ympäristöystävälliseen maalämpöön olet mukana luomassa tuleville sukupolville puhtaampaa tulevaisuutta.

Kestävää lämpöä kodillesi

Pohditko parasta lämmitysmuotoa uudelle kodille tai vaihtoehtoa vanhalle energia-ahmatille? Korkeat energian hinnat hirvittävät monia ja saavat hakemaan lämmitykseen kerralla tehokasta ja pitkälle tulevaan kantavaa ratkaisua.

Maalämpöpumpulla lämmittäminen on ylivertaisen edullista ja helppoa. Voit asua huoleti – Maailman muutoksista ja hintojen heilahteluista huolimatta kotisi lämmistyskustannukset pysyvät matalina. Järkevästä päätöksestä nauttii koko perhe vuosikymmeniä eteenpäin.

Valtio tukee maalämpöön siirtymistä – voit säästää tuhansia euroja

Maalämpöpumpun hankintaan on saatavilla tukia ja avustuksia, jotka pienentävät merkittävästi järjestelmän hankintakustannuksia. Valtio tukee vanhojen rakennusten energiaremontteja ja ympäristöystävällisiin lämmitysmuotoihin siirtymistä. Myös kotitalousvähennystä voi käyttää hyväksi lähestulkoon jokaisessa maalämpöpumpun asennukseen liittyvässä työvaiheessa. Säästät hankinnassa jopa tuhansia euroja!

Mitsubishi Electric Geodan – se parempi maalämpöpumppu

  • Kestävää laatua maailman johtavalta lämpöpumppuvalmistajalta
  • Pohjolan oloihin suunniteltu
  • Korkein energialuokka A+++
  • Ympäristöystävällinen kylmäaine R32
  • Kehittynyt invertteritekniikka, joka pidentää kompressorin ikää
  • Erittäin hiljainen käyntiääni
  • Yksi matalimmista malleista – sopii myös pieniin tiloihin
  • Varaosia saatavilla koko laitteen elinkaaren ajan
  • Ammattitaitoiset asennus- ja huoltoliikkeet ympäri Suomen.

Maalämpöpumpun toimintaperiaate

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään varastoitunutta energiaa kotisi lämmittämiseen. Lämmön talteenotto tapahtuu maahan asennettavalla lämmönkeruuputkistolla sekä maalämpöpumpulla, joka jakaa vesikiertoisen patterijärjestelmän tai lattialämmityksen avulla lämmön rakennukseen.

Lämpökaivo porataan tyypillisesti syvälle kallioperään. Suurilla tonteilla keruupiiri voidaan myös sijoittaa noin 1-2 metrin syvyyteen vaakatasoon, esimerkiksi pellolle. Mikäli tontilla on vesistöä, voidaan maalämpöpumpun lämmönkeruupiiri sijoittaa veteen, jolloin kerätään vesistöön sitoutunutta lämpöenergiaa.

Ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu?

Lämpöpumppu on parhaimmillaan todella energiatehokas valinta kodin lämmittäjäksi. Ilma- ja maalämpöpumppu voivat olla joko kodin päälämmönlähteitä tai tehokkaita lisälämmönlähteitä jonkin muun lämmitysjärjestelmän ohella. Ilmalämpöpumppu on kuumina kesäkuukausina myös tehokas kodin viilentäjä.

Se, kannattaako kotiin hankkia ilmalämpöpumppu, ilma-vesilämpöpumppu vai maalämpöpumppu, riippuu mm. lämmitettävän tilan koosta, rakenteesta ja sijainnista. Maalämpöä hyödyntävissä kodeissa on oltava mahdollisuus kaivon poraamiseen.

Ota meihin yhteyttä, niin selvitämme ripeällä aikataululla, minkälainen lämpöpumppu istuu juuri sinun kotiisi.

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset lämpöpumput paitsi tukikohdassamme Kauttualla, myös muualla Satakunnassa. Kysy lisää!


Maalämpöpumppu kohentaa asumismukavuuttasi. Kysy lisää pumpuista Kauttuan LVI-Piste Oy:ltä!

pyydä tarjous
Lataa esitteemme tästä
Kuluttajaesitteen kansikuva

LVI-palvelut koteihin.
Lataa pdf.

Esitteen kansikuva

LVI-palvelut yrityksille.
Lataa pdf.

Kauttuan LVI-Piste

Toritie 8
27500 Kauttua

Pyydä tarjous

Vikapäivystys

Päivystämme LVI-ongelmien varalta 24/7!

Katso lisää

Ota yhteyttä

040 657 3337
kati@kauttuanlvi.fi

Yhteystiedot

Myymälä

Ma - Pe 07:00 - 17:00
La 10:00 - 13:30

Katso tarjoukset
Tietosuojaseloste