LVI-työt ammattitaidolla Kauttualla ja kaikkialla Satakunnassa

Kysy lisää LVI-palveluistamme
Työkalu-ikoni

Kauttuan LVI-piste Oy hoitaa kaikenlaiset LVI-työt luotettavasti Kauttualla ja muualla Satakunnassa. Meillä on jo pitkä kokemus alalta, ja hoidamme mielellämme sekä suuret saneeraukset että pienemmät alan työt. Voit luottaa osaamiseemme! 

Asiakkaisiimme lukeutuvat kotitaloudet, yritykset, taloyhtiöt ja kunnat. Kysy lisää!

LVI-työt laidasta laitaan

Olemme asiantuntijasi kaikenlaisissa kotien, liiketilojen ja taloyhtiöiden LVI-töissä. Saat kauttamme sekä LVI-töiden suunnittelun, toteutuksen että huollot.
Hoidamme ammattitaidolla muun muassa erilaiset jätevesiratkaisut ja viemäröinnit. Jos etsit kokenutta tekijää putkiremontille tai korjaajaa yllättävälle putkivauriolle, me olemme apunasi. Vikapäivystyksemme palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä.


Suunnittelemme ja asennamme kotisi tai yrityksesi tiloihin myös toimivat ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät. Kysy rohkeasti lisää erilaisista LVI-palveluistamme!

Lue lisää vikapäivystyksestämme

Satsaa luotettavaan LVI-urakoitsijaan

Vesi- ja viemärijärjestelmiä sekä ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmiä suunniteltaessa ja asennettaessa kannattaa satsata ammattitaitoiseen tekijään. Näin työt etenevät suunnitellusti aikataulussa.


Me hoidamme kaikki LVI-työt asiantuntevasti ja luotettavasti niin, että työnjälki on korkealaatuista ja myös palvelee asiakasta pitkään. Vesi- ja viemärityöt – olipa kyse sitten pienistä korjaustöistä tai laajemmista saneerauksista – ovat erikoisosaamistamme. Työt toteutetaan ammattitaidolla ja mahdollisimman ripeällä aikataululla.


Kauttamme saat LVI-työt Kauttualla ja koko Satakunnassa. Kysy lisää, olemme palveluksessasi!

Yhteydenotto-ikoni

Etsitkö luotettavaa toteuttajaa LVI-töille? Soita meille ja pyydä arvio!

Ota yhteyttä