LVI-ongelmia? Vikapäivystys auttaa Kauttualla ja Satakunnassa

Ota yhteyttä päivystykseemme!
Työkalu-ikoni

Yllättikö putkirikko tai pettikö lämmitys viikonloppuna tai myöhään illalla? Ei hätää! Kauttuan LVI-piste Oy:n vikapäivystys palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä Kauttualla ja kaikkialla Satakunnassa. Soita meidät paikalla, päivystämme LVI-ongelmien varalta 24/7!

Päivystyspalvelumme tukenasi viikon ympäri

LVI-ongelmat eivät kysy aikaa tai viikonpäivää. Jos törmäät vaikkapa ilmastointi-, lämmitys tai vesiongelmiin – esimerkiksi putkirikkoihin – ammattitaitoinen tiimimme rientää mielellään avuksesi.
Hoidamme LVI-suunnittelun, -asennusten ja -urakointien ohella muun muassa LVI-alan huoltoja ja korjauksia. Korjaamme ja huollamme luotettavasti ja ripeästi esimerkiksi kaikenlaiset ilmastointi-, lämmitys- ja jäähdytyslaitteet. Saat kauttamme tarvittaessa myös uudet laitteet.
Voit ottaa meihin yhteyttä minä vuorokaudenaikana tahansa, päivystämme myös iltaisin ja öisin sekä viikonloppuisin.

Lue myös huolto- ja asennuspalveluistamme

Pyydä meidät apuun!

Kauttuan LVI-piste Oy

Toritie 8, 27500 Kauttua


Myymälä ja asennuspalvelu:
 040 657 3337


LVI-vikapäivystys työajan ulkopuolella:

 040 657 3713

Vikapäivystyksemme palvelee asiakkaita Kauttualla ja kaikkialla Satakunnassa. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Hälytyshinnasto

Kauttuan LVI-piste Oy:n kautta saat kätevästi kaikki tarvitsemasi LVI-palvelut. Tarvitsit sitten LVI-suunnittelua, apua laitteiden valintaan tai asennus-, huolto- ja korjauspalveluita, saat meiltä täyden palvelupaketin. Takaamme laadukkaan työn ja ripeän, henkilökohtaisen palvelun. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Arkisin

 • Kello 06–16

  65 €/h

 • Kello 16–22

  112 €/h

 • Kello 22–06

  168 €/h

Viikonloppuisin

 • Lauantaisin

  112 €/h (klo 22.00 asti)

 • Sunnuntaisin

  168 €/h

 • Arkipyhinä

  168 €/h

Arkisin

 • Hälytyskorvaus

  186 €

Hälytyskorvaus veloitetaan, jos asentaja kutsutaan paikalle kiireellisesti vuorokauden sisällä soitosta. Tällöin veloitetaan normaalin tuntihinnan lisäksi hälytyskorvaus.


Veloitusaikaan lasketaan aika, joka menee työn tekemiseen, tarvikkeiden keräämiseen, mahdollisiin tukkukäynteihin, matkoihin ym.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Yhteydenotto-ikoni

Älä lannistu, Kauttuan LVI-piste Oy auttaa sinua LVI-ongelmissa vuorokauden ja viikon ympäri. Soita vikapäivystykseemme!

Ota yhteyttä