LVI-huollot ja -asennukset Kauttualla ja muualla Satakunnassa

Kysy lisää huolloista ja asennuksista!
Työkalu-ikoni

Kauttuan LVI-piste Oy:n kautta saat kaikenlaisten LVI-laitteiden ja -järjestelmien asennukset Kauttualle ja kaikkialle Satakuntaan. Mikäli etsit ammattitaitoista LVI-asentajaa, joka pitää kiinni sovitusta aikataulusta, pyydä meiltä arvio asennustyöllesi. Hoidamme luotettavasti myös kaikenlaiset LVI-huollot ja -korjaukset sekä tarvittaessa laitteiden ja verkostojen päivitykset. Myymme myös uudet LVI-laitteet ja -tarvikkeet.

Pidä LVI-tekniikka kunnossa säännöllisillä huolloilla

LVI-tekniikka, eli kodin lämmitys-, ilmastointi- ja vesijärjestelmät, tarvitsevat säännöllisiä huoltoa ja ylläpitoa pysyäkseen kunnossa. Älä odota, että ilmastointi- tai lämmitysjärjestelmä alkaa temppuilla, vaan tilaa huolto- tai tarkistus kauttamme hyvissä ajoin. Näin tekniikka toimii tehokkaammin ja pidempään. Hoidamme ammattitaitoisesti LVI-tekniikan huollot ja vikatarkistukset kaikkialla Satakunnan alueella.


Jos esimerkiksi viemärijärjestelmä osoittaa jo hajoamisen merkkejä tai ilmanvaihto ei enää toimi, on silloin viimeistään aika kutsua asiantunteva huoltotiimi paikalle. Kysy lisää huolloista puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivuiltamme löytyvällä yhteydenottolomakkeella!

Lue myös vikapäivystyksestämme

Asennamme uudet LVI-laitteet

Mikäli rakennat uutta kotia, saneeraat vanhaa tai haluat muuten vaan uudistaa LVI-verkostoasi, hoidamme kätevästi erilaiset LVI-asennukset laidasta laitaan. Kauttuan LVI-piste Oy on täyden palvelun LVI-talo, joten saat kauttamme tarvittavat tarvikkeet ja laitteet sekä niiden asiantuntevat asennukset.
LVI-verkoston asentaminen vaatii ammattitaitoa ja kokemusta, joten asennustöihin ei kannata ryhtyä omin päin. Soita meidät paikalle – hoidamme asennukset tarvittaessa nopeallakin aikataululla.


Tarjoamme LVI-huoltoja ja -asennuksia Kauttualla ja muualla Satakunnan alueella.

Yhteydenotto-ikoni

Pätevä LVI-asentaja ja -huoltaja on palveluksessasi Satakunnassa. Soita meille!

Ota yhteyttä