Lämpöpumput

Laadukkaat lämpöpumput kauttamme Kauttualle ja kaikkialle Satakuntaan

Kauttuan LVI-piste Oy myy laadukkaiden merkkien ilma- ja maalämpöpumput sekä ilma-vesilämpöpumput. Kauttualle sekä muualle Satakunnan alueelle. Jos harkitset lämpöpumpun hankintaa, ota meihin yhteyttä! Autamme sinua valitsemaan sopivan ilma- tai maalämpöpumpun juuri sinun kotisi tai yrityksesi tarpeisiin. Hoidamme halutessasi myös laitteen asennuksen ja huollot.

Autamme parhaan lämpöpumpun valinnassa

Kauttuan LVI-piste Oy:n kautta saat kattavan valikoiman LVI-alan tuotteita sekä kaikki tarvitsemasi LVI-palvelut. Taidamme kotien ja liiketilojen ilmastointi- ja lämmitysjärjestelmien suunnittelun, ja kauttamme saat myös omiin tarpeisiisi sopivan ilma- tai maalämpöpumpun. Kerro meille tarpeesi, ja me tarjoamme tarvittavat ratkaisut!

Jos et tiedä, onko maa- vai ilmalämpöpumppu parempi valinta yrityksesi tai kotisi tarpeisiin, me opastamme sinua mielellämme lämpöpumppujen saloihin. Oikeanlainen lämmitys- ja ilmastointijärjestelmä auttaa tekemään kodistasi tai liiketilastasi toimivan ja viihtyisän. Voit myös säästää sähköä tekemällä energiatehokkaan lämpöpumppuvalinnan.

Lue lisää LVI-palveluistamme

Ilma- vai maalämpöpumppu?

Lämpöpumppu on parhaimmillaan todella energiatehokas valinta kodin lämmittäjäksi. Ilma- ja maalämpöpumppu voivat olla joko kodin päälämmönlähteitä tai tehokkaita lisälämmönlähteitä jonkin muun lämmitysjärjestelmän ohella. Ilmalämpöpumppu on kuumina kesäkuukausina myös tehokas kodin viilentäjä.

Se, kannattaako kotiin hankkia ilma- vai maalämpöpumppu, riippuu mm. lämmitettävän tilan koosta, rakenteesta ja sijainnista. Maalämpöä hyödyntävissä kodeissa on oltava mahdollisuus kaivon poraamiseen.

Ota meihin yhteyttä, niin selvitämme ripeällä aikataululla, minkälainen lämpöpumppu istuu juuri sinun kotiisi.

Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme erilaiset lämpöpumput paitsi tukikohdassamme Kauttualla, myös muualla Satakunnassa. Kysy lisää!

Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön asennusta. Mies mittaa paineet.
Ilmalämpöpumpun ulkoyksikön asennusta mökille

Lämpöpumppu kohentaa asumismukavuuttasi. Kysy lisää pumpuista Kauttuan LVI-piste Oy:ltä!

pyydä tarjous
Lataa esitteemme tästä
Kuluttajaesitteen kansikuva

LVI-palvelut koteihin.
Lataa pdf.

Esitteen kansikuva

LVI-palvelut yrityksille.
Lataa pdf.

pyydä tarjous

Kauttuan LVI-Piste

Toritie 8
27500 Kauttua

Pyydä tarjous

Vikapäivystys

Päivystämme LVI-ongelmien varalta 24/7!

Katso lisää

Ota yhteyttä

040 657 3337
kati@kauttuanlvi.fi

Yhteystiedot

Myymälä

Ma - Pe 07:00 - 17:00
La 10:00 - 13:30


Katso tarjoukset